Tankar och känsla gör kärlek ihop

Som ett bränsle, fritt disponibelt, men med olika attribut och intensiteter. Jag tänker på känslor, det där i våra liv som man kan ha för mycket av, för lite av eller helt enkelt ”FEL” utav.
 
Känslor är ibland som ett fängelse, ibland som en vindpust av flärd och frihet, ibland som tunga rostiga kejdor som rasslar med varje steg du tar. Känslor kan vara översvallande, stilla eller helt enkelt inte ”alls”. De är kulören på en tavla eller ett fint klädesplagg, medan tankar är dess uppbärande struktur.
 
Tankar är som ett nätverk av stygn sydda i en tät väv som sedan kan få ”kläder” med kulör, textur och grandiostet eller ynklig litenhet.
 
Tankar vävs av elektricitet i ditt inre nätverk av nerver med den grå klumpen innanför pannbenet som organiserande centralpunkt. Känslor fångas av tankarna och är en underlig substans med kulör, attribut och textur. Tankarnas elektiska språk attraherar känslorna som blir magnetiska av den pulserande strömmen av elektriska tankar.
 
Tänk och fånga en känsla, se din känsla och bli varse din repertoar i livet, där tankar expanderar in i gömmor du aldrig sett tidigare, och där i dessa gömmor, magnetiserar känslor som bor i dessa gömmor.
 
Känslor är en substans som svävar omrking i etern och söker en åskledare i ditt sinne, att fästas vid, att attraheras av, att göra kärlek med. Dina elektriska impulserande tankar gör kärlek med svulstiga känslor med textur, attribut och resonanser.
 
Tankar är Yang och manligt, känslor är Yin och feminina, åtmistone i min värld. Hur det ser ut i din, måste du själv undersöka och komma på, men ett tips är att de maskulina vägarna av elektiska impulser gör kärlek med de feminina omgärdande känslorna som omfamnar och gör värme med dina synapser.
 
Hjärnan är grå, som en mulen regntyngd dag, som livas upp av den ystra kulöra känslan som attraheras av den eletriska dansen i din grå klump av synapser och neuroner. Där mitt i skallevippen sitter en central som har mer kapacitet än vad du tror, väl värd att utforska under överinseende av din själs centrum som sitter i mitten av din bröstkorg – hjärtat.
 
Känslor i bröstet värmer, smärtar, sorgar sig, känner glädje, blir varmt eller kallt. Långt därinne i bröstet sitter ett hjärta sällan sett och sällan förstått, som en port mot ditt inre, djupa varande. Din närvaro bor där inne, djupt insnärjd i svunna tiders väv av tankar omgärdade av känslor. Två materieslag vi ännu inte förstår – tankar är elektriska, känslor är magnetiska – de hör ihop och de bygger vårt livs väv som ett intrikat mönster av osynlig materia, likväl en väv som följer dina spår på livets stig.
 
Känslor har textur, attribut och kulör…. Tankar är som blixtar i ditt inre – de båda gör KÄRLEK med varann. Känn extasen i din sorg, i din aggression, känn din passion och ambition, låt åskan ge ekon i ditt inre säg JAG ÄR – VI ÄR – tanken, känslan, närvaron möts och du blir ett väsen som mött ditt ursprung.

PEACE

Leave A Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.