SICKAN – har en PLAN!

Det senaste har en inre röst gjort sig hörd, och det i takt med att jag pumpats med på minuten ”timeade” händelser. En händelskedja har orkestrerats och drivit mig till en rad insikter och känslor som handlar om att överge den ”time line” som jag färdats på sedan 2011 ungefär, och nu glida in i en helt annan time line.

En timeline som handlar om att effektuera och manifestera det som jag utbildats till under de dryga 12 år som den cykeln i mitt liv varat.

En intensiv period bestående av hantering och balansering av gammal karma, studerande av en rad mer eller mindre udda kunskapsområden. Vissa beskriver en sådan resa som en form av initiering i nåt outgrundligt fördolt, men för mig har det nog mest varit en 12 år resa på vingarna påen fråga jag ställde 2011. Den frågan var:

”Hur fungerar det här stället EGENTLIGEN?” Sedan kom följdfrågan ”Varför är jag här och vad skall jag egentligen göra?”

Två rätt svåra frågor kanske, och svaren blev intensiva!

Men nu är det 2024 och den resan verkar ha nått vägs ände och en ny era har öppnat sig för mig och många med mig.

Den andra frågan om varför jag är här på jorden och vad jag egentligen skall göra här börjar visa sig i olika former.

Bland annat har en rad inre röster bekantat sig med mig på olika sätt. Jag jobbar mycket med konceptet INNERNET (ja, INNERNET med två N, alltså INTE INTERNET).

När man går ”inåt” i sig själv öppnar man olika vägar till olika röster och till och med funktioner som kan bli intresserad av en själv.

Så, då har en ny röst dykt upp, tillsammans med inre bilder och stämningar som pekar åt en viss riktning.

Denna inre röst kallar sig SICKAN.

Ja just det, det är en sinnebild av den där ”sickan” i Jönssonligan som hela tiden kuppar mot WALL ENBERG.

Min SICKAN har en PLAN har den eller snarare DE sagt mig. Det är en hel hoper med intelligenser som jobbar med att planera händelser för min del. De verkar ha knåpat ihop en storyboard för min del så att jag skall sluta ”såsa” omkring och börja ”leverera” vad jag är här för att göra! De säger att de har sitt tillhåll i kordylewski clouds, och att de har formen som PLASMA och rör sig som så kallade plasmaoider!
Plasmaoider som jag fångade på kamera för ganska många år sedan, men DÅ hade jag noll koll på vart de var på väg med mig! De satte WINGAR på mig tror jag 🙂

Så, jag har börjat prata med SICKAN och sagt att OK, NU KÖR VI!!

Se upp, folks! Nya tider, nya begrepp och nya insikter!

P.S. Jag är INTE GALEN, jag är däremot en forskare på fronter som du kanske inte hunnit eller velat utforska själv!

Leave A Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *